top of page

PROJECTEN 🚀

Ook fotografie en vormgeving nodig bij onderstaande teksten? Regel ik.

Employer branding

Waarom is bij jou werken zo'n goed idee? Als je de kracht van verhalen vertellen snapt, laat je medewerkers zélf aan het woord. Heb je meteen input voor je socials!

 

Klantverhalen

Wij van WC-Eend adviseren... Niet doen! Jij laat je klanten leeglopen over de kracht van je organisatie. Is honderd keer sterker en goeie brandstof voor je socials!
 

Gratis weggever (whitepaper)

Veel kennis in huis op een specifiek thema? Bundelen maar! Jij kiest voor een whitepaper die je als gratis weggever op je website aanbiedt. Door eenmalig je expertise en persoonlijkheid in een whitepaper aan te bieden, bereik je meer mensen. En warm je ze op om samen te werken!  Want een salesfunnel erbij = leads binnentrekken.
 

 

Eindredactie

Zelf een goeie pen? Maar denk je dat het beter kan? Stop met klooien en doe waar je goed in bent. Jij levert je tekst bij mij aan en ik zorg voor de zekerheid waar je naar op zoek bent. 
 

Tijdschriftartikelen

Word je gevraagd je expertise te delen in een vaktijdschrift? Of wil je branded content aanleveren bij magazines? We knallen er een interview tegenaan en hop, daar is je tekst. 

Magazines

Een sterk magazine is een investering in de band met je (potentiële) klant. Die investering betaalt zich terug als je kunt laten zien wat je beweegt en wat je verhaal is. Samen kijken we welke invalshoeken en verhaalvormen bij jouw magazine passen. Oh, en al die tijdschriftcontent werkt ook heerlijk op je socials! Kun je meteen weer maanden vooruit plannen.

 

Voor deze klanten (en meer) schrijf ik. Kom jij erbij? 

Ontwerp zonder titel.png
JoinUs.jpg
DeltaPi.jpg
Indebuurt.jpg
YoungInspiration.jpg
WMORadar.jpg
bottom of page